top of page

Kilpavalmennus

OLETKO KIINNOSTUNUT KILPAILEMAAN FITNESS-LAJEISSA?

Kilpailuun valmistautuminen ja fysiikan rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, jossa myös valmennuksen merkitys on suuri. Tiimin valmentajat ovat itse kokeneita, lajeissaan menestyneitä kilpailijoita, joilla on vahva tausta fitness-lajeista, niin kilpailijoina, kuin valmentajina.

Kilpailuvalmennus räätälöidään aina tavoitteita vastaavaksi. Kyseessä on hyvin tiivis valmennussuhde, jossa avoin ja luottamuksellinen asiakkuussuhde korostuu.

Kilpailutavoitteesi voi olla jo hyvin selkeä ja voit omata jo hyvän pohjan lajille tai kyseessä voi olla vasta tulevaisuuden haave ja tavoite. Omistautuneessa, kokonaisvaltaisessa valmennuksessa sinun on mahdollista saavuttaa päämääräsi!

Menestyäkseen ja saadakseen onnistumisen elämyksiä kilpailemisesta, vaaditaan sitoutumista ja kykyä haastaa itseään.Tässä kaikessa me olemme sinua varten! Tavoitteenamme tarjota ympäristö ja yhteisö, joka tukee sinua matkallasi kohti kilpailemista ja mahdollistaa tavoitteidesi saavuttamisen!

Wellnex Gymin kilpavalmennuksesta vastaavat Johanna Koskinen ja Pepita Ravantti. Kilpailutiiminä on Team FIT. Team Fit on toiminut jo lähes kymmenen vuotta valmentaen menestyksekkäästi fitness-lajien kilpailijoita, meriitteinä useita SM voittoja ja sijoituksia, sekä menestystä kansainvälisellä tasolla aina MM sijoituksiin saakka.

Valmentajat tietävät oman kisamenestyksensä, sekä pitkäjänteisen valmennustyön myötä, mitä vaatii fitness-lajeissa kilpaileminen, ja kuinka kokonaisvaltainen prosessi on kyseessä.

Ota yhteyttä ja varataan aika ilmaiseen konsultointiin!

 

KILPAVALMENNUKSEN SISÄLTÖÄ

Pohjalla normaali yksilövalmennushinnoittelumme :

Ensimmäinen valmennuskuukausi 200e,sisältää kolme yhteistreeniä.

Seuraavat kuukaudet 150e / kk.

 • Urheilija saa käyttöönsä koko ajan päivitettyinä yksilölliset treeniohjelmat

 • Urheilijalle laaditaan tavoitteita tukeva ruokavalio, ja siihen tehdään päivitykset.

 • Yhteistreenejä 2kpl / kk. Kesto 60min / treeni

 • Viikottaisen yhteydenpidon / raportoinnin / fysiikan seurannan.

 

Viimeistelymaksu 400e sisältää:

 • Ohjeet kilpailudieetille ja viimeistelyyn, niin ravinnon- kuin treenin suhteen.

 • Kuntokatselmukset: kilpailudieetin aikana mukana oma valmentaja ja päävalmentaja.

 • Ohjeistus mm.stailaus ja asujen valinta.

 • Anatomisten asentojen ja muun esiintymisen läpikäynti ja opastus.

 • Tiimin nimissä kilpaileville valmennettavillemme tiimi tarjoaa huoltajan kilpailupäivänä ( Fitness Expo, Fitness Classic ).

 

Lisäpalveluina:

 • Mahdollisuus täydentäviin poseerausharjoituksiin fitneslajeissa. Järjestämme niin ryhmäharjoituksia, kuin yksilöharjoituksia asiakkaan tarpeen mukaan.

 • Luentoja ja erillisiä ryhmätilaisuuksia kilpailijoille lajeihin liittyen.

Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi - tehdään unelmistasi totta!

bottom of page