top of page

Valmennuspalvelut

KOKONAISVALTAISTA, HENKILÖKOHTAISTA VALMENNUSTA

Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia valmennuspalveluja

15 vuoden kokemuksella. 

Oma valmentajasi suunnittelee sinulle kehittävät ja turvalliset harjoitusohjelmat, sekä opettaa toimivat ruokavaliotottumukset terveytesi ja tavoitteidesi tueksi.

Hyvä valmennus on aina kokonaisuus, jossa korostuu asiakkaan ja valmentajan kohtaaminen. Tavoitteesi voi olla viedä harjoitteluasi uudelle tasolle, parantaa elämänlaatua ja ravitsemusta, hankkia lisää lihasmassaa tai pudottaa painoa. Me autamme sinua löytämään toimivan kokonaisuuden, joka vastaa tavoitteitasi!

Sporty Woman Stretching

Personal Training

Valmennuspalvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää treenitekniikoitasi, pudottaa painoa, muokata kehoasi tai kaipaat motivointia ja kannustusta omaan harjoitteluusi. 

Valmennuskokonaisuutta voi muokata omien tarpeidensa mukaan, aina yksittäisistä ohjelmista säännöllisiin yhteistreeneihin ja seurantaan.

Meillä valmennus muokkaantuu aina asiakkaan henkilökohtaisen lähtötason ja tavoitteiden mukaan!

Meille avoin, keskusteleva, aidosti läsnäoleva ja luottamuksellinen asiakkuussuhde on arvokysymys: meillä ei tarjota liukuhihnavalmennusta tai ohjeistusta!

Me pystymme laatimaan kokonaisvaltaisen paketin, jotta pääset tavoitteisiisi, olitpa sitten aloitteleva kuntoilija tai kokeneempi treenaaja!

Alkaen:

50e

Healthy Salad

Ravinto-valmennus

Ravintovalmennuksessa ja yksittäisissä ohjelmissa huomioidaan aina henkilökohtaiset tavoitteesi, elämäntilanteesi, aiemmat ruokailutottumuksesi, fyysinen kuntosi ja terveydentilasi.

Ruokavaliota pyritään usein selkeyttämään ja järkeistämään, käydään läpi pieniä muutoksia elämäntavoissa ja omassa toiminnassa, joilla suuri kokonaisvaikutus. Opastetaan laadukkaaseen lopputulokseen perusasioiden hallitsemisella.

Urheilijoiden kohdalla tärkeimmäksi seikaksi nousee usein riittävä energian ja ravinteiden saanti, sekä ymmärrys siitä, mikä merkitys ravinnolla on suorituskykyyn, tulostasoon ja palautumiseen.

Ennen kaikkea ravinnosta tulee voida myös nauttia, ja silti ylläpitää terveyttä ja hyvää kuntoa.

Alkaen:

75e

IMG_20190921_163305.jpg

Kilpailu-valmennus

Kilpailuvalmennus on yksi osa palvelutarjontaamme.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus fitness- ja bodylajien valmennuksesta.

Urheilijamme ovat menestyneet niin SM- kuin MM- tasolla, samoin valmentajamme ovat lajiensa Suomen mestareita.

Kokemus lajeista niin kilpailijan, kuin valmentajan näkökulmasta tekee valmennuspalvelusta laajan ja ammatillisesti korkeatasoisen.

Pystymme tarjoamaan valmennukselle korkealaatuiset treenipuitteet ja suuret poseeraussalit kilpailijoiden käyttöön.

Kilpailijoiden kohdalla korostuu myös henkinen valmennus ja läsnäolo, valmentajan ja kilpailijan välillä tulee olla avoin luottamussuhde, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Alkaen:

150e

VALMENTAJAMME

IMG_20190921_135514.jpg

Johanna Koskinen,

päävalmentaja Wellnex Gym ja Team FIT

Hei! Olen Johanna!

Toimin WELLNEX GYMillä yrittäjänä, ja myös päävalmentajana. Olen tehnyt personal trainerin ja valmentajan töitä päätyökseni jo kymmenen vuotta, ja fysiikan muokkaamisesta lihaskuntoharjoittelun avulla, sekä toimivasta ravitsemuksesta omaan laajan tietotaidon ja näkemyksen.

Valmentajana olen vaativa ja luja, mutta kannustava ja avoin. Treenit viedään loppuun saakka, tehokkaasti ja turvallisesti, haastaen asiakasta ylittämään itsensä. Suhtaudun työhöni suurella sydämellä ja omistautuen valmennettavilleni.

Oli tavoitteenasi painonpudotus, elämäntapamuutokset, lihasmassan hankinta tai muu fysiikan muokkaus, autan sinua kohti tavoitteitasi!

Valmennan myös fitness-lajien kilpailijoita, oma kilpailutiimini on toiminut menestyksekkäästi jo seitsemän vuotta, oma kilpailutaustani on tuonut mm. Suomen mestaruuden Body Fitneksessä.

Valmennettavani ovat saavuttaneet useita SM sijoituksia ja voittoja fitness-lajeissa, ja menestystä on tullut aina MM-sijoituksiin saakka.

IMG_20190921_135403.jpg

Pepita Ravantti,

valmentaja Wellnex Gym ja Team FIT

 

Hei! Olen Pepita! 

Toimin Personal Trainerina ja ryhmäliikunnan ohjaajana WELLNEX GYMillä.

Vahvuuteni valmentajana on kannustavuus, avoimuus ja määrätietoisuus. Valmennusfilosofiani pohjautuu tasapainon löytämiseen treenien, levon ja laadukkaan ravinnon osalta. Kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla, se paras lopputulos saavutetaan. Tavoitteisiin pääseminen vaatii aina muutosta ja muutos on järkevin toteuttaa suunnitellusti ja fiksusti valmentajan kanssa. 

Nuorempana lajitaustani olivat yleisurheilun, tanssin ja kilpa-aerobicin saralta. Laji kuin laji niin olen aina päätynyt kilpailemaan siinä. Lopulta hurahdin tavoitteelliseen kuntosaliharjoitteluun ja halusin lähteä kehittämään urheilullista fysiikkaa kilpalavoille saakka. Bodyfitneksessä olen kilpaillut vuosina 2017 ja 2018, mukaan on tarttunut niin Suomen mestaruus, kuin myös menestystä kansainvälisissä kilpailuissa. Kovaa treenaaminen on siis minulle tuttua ja haluan puskea valmennettavani entistä parempiin tuloksiin itsensä ylittämisen kautta. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua pääsemään tavoitteisiisi ovat ne sitten parempaan terveyteen, hyvinvointiin tai kilpailemiseen tähtääviä!

bottom of page