top of page

Hierontapalvelut

SVETLANA VIIDE

Olen koulutettu hieroja /urheiluhieroja eli ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty Valviran rekisteriin.

 

Valmistuin hierojaksi ja urheiluhierojaksi Pajulahden liikuntakeskuksesta keväällä 2018. Sieltä sain hyvää kokemusta eri urheilulajien harrastajien lihashuollosta.

 

Olen tehnyt hierojan työtä Venäjällä 5 vuotta. Olen koulutukseltani biologi ja olen toiminnut alalla10 vuotta. Biologin koulutus ja työkokemus on parantanut ammattitaitoani myös hierojan työssä. Hoidossa sovelletaan tarpeen mukaan hierontaa, lihaskalvoteknikoita, lihasvenytyksiä, triggerkäsittelyä ja nivelten mobilisointa, sekä manipulaatiota.

 

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoiva hierontaa, pää- ja kasvojen hierontaa, puremalihashierontaa, lymfa-hierontaa, laihdutushieronta ja raskausajan hierontaa, sekä lihastasapainokartotusta, liikeratojen tutkimista, kinesioteippausta, passivista venyttämista.

 

Voin antaa asiakkailleni kotihoito- ja venyttely ohjeet sekä lihasten valmistamisen ohjeet. Teen hoitotyötä käsillä ja sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Tarvitsetpa sitten tehokasta hierontaa palautumisen nopeuttamiseksi tai täydellisen rentoutumisen olet lämpimästi tervetullut!

Hinnasto:

45min.       35e.

60min.       45e.

90min.       75e.

AJANVARAUS:   https://vello.fi/wellnexgym/

https://www.facebook.com/svetlanaviide/

Ystävällisin terveisin,
Svetlana Viide.

bottom of page