top of page
facebook_1593526519689_66837346556379417

Riikka E.

"WELLNEX GYM - TOINEN KOTI "

Syksyllä 2019 salilla vaihtui omistaja ja uudeksi omistajaksi tuli Johanna Koskisen vetämä Wellnex Gym.

 

Siirryin salille treenaamaan ns. vanhana asiakkaana. Sali sai uuden ilmeen remontin jälkeen. Tilat ovat viihtyisät ja niissä näkyy Johannan taiteellisuus ihanalla tavalla. Myös kuntosalilaitteita uusittiin ja salista tulikin pienillä muutoksilla entistä toimivampi.

Oma treenini oli ollut ennen sellaista mukavuusalueella puuhastelua ja toivottuja tuloksia ei alkanut tulemaan. Huomasin, että salilla alkaa marraskuussa painonhallintaryhmä ja rohkaistuin ilmoittautumaan siihen. Siitä alkoi uusi vaihe treeneissä ja elämässäni. Kävimme läpi treenaamisen lisäksi kattavasti myös ravitsemusta.  Pienessä ryhmässä meitä oli muutama samanhenkinen ihminen, joista olenkin saanut hyviä ystäviä itselleni.

 

Kun harmittelimme tuon ryhmän loppumista, teki Johanna meille ehdotuksen jatkoryhmästä, tekniikkatreeniryhmästä. Pienellä porukalla olemme jatkaneet tiukkaa treenaamista Johannan johdolla kerran viikossa. Nuo treenit ovat viikon kohokohta lauantaiaamuisin ja vihdoin ja viimein niitä toivottuja tuloksia on alkanut tulemaan ja näkymään.

Matka on vasta alussa ja tästä on hyvä jatkaa kohti tavoitteita!

Salitreenien lisäksi salilta löytyy monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja. Varmasti löytyy jokaiselle jotain. Ja ihana, kun ryhmäliikuntatunneilla sekä salilla käy kaiken ikäisiä naisia. Salista onkin tullut kuin toinen koti minulle. Aina on tervetullut olo, kun avaa salin oven.

Kevään 2020 korona-aika toi haasteet niin yrittäjälle kuin meille treenaajillekin. Itse ja moni muukin harmitteli, kun ei päässyt salille treenaamaan. Mutta kaikkien iloksi Johanna päätti alkaa kuvaamaan jumppia ja julkaisi niitä aktiivisesti päivittäin Facebookin etäryhmässä. Näin pääsi treenaamaan myös korona-aikana kotona.

Voin erittäin lämpimästi suositella Wellnex Gymiä ja heidän palveluitaan.

facebook_1593526500366_66837345745911548

Linda S.

"TÄÄLLÄ SALILLA JOKAINEN VOI OLLA SELLAINEN KUIN ON"

Aloitin marraskuussa 2019 Wellnex Gymillä painonpudotusryhmässä, jota pidettiin lauantaisin, tavoitteenani oli pudottaa painoa sekä saada lihasmassaa ja parempaa kuntoa muutenkin.

Tässä ryhmässä kaikilla oli vähän eri tavoitteet, osa pudotti painoa, osa halusi saada salilla treenaamiseen apuja ja osa sitten taas kohottaa yleiskuntoa ja tässä valmentajat olivatkin isossa roolissa ja jokaiselle löytyi sopiva tapa treenata ja syödä.Tästä ryhmästä kehkeytyikin tiivis porukka, jolla sitten jatkettiin vielä treenitekniikka valmennukseen Johannan johdolla.

 

Olen saanut niin paljon enemmän irti treenaamisesta, oikeaoppisesta syömisestä ja treenin yhdistämisestä arjen pyörittämiseen, kun on ollut ammattitaitoinen henkilökunta tsemppaamassa ja auttamassa jos jokin on mietityttänyt.

Täällä salilla voi jokainen olla sellainen kun on ja se on ihan parasta plus että jokaiselle löytyy varmasti sopiva tapa liikkua kun valikoima on niin monipuolinen, sekä henkilökunta ottaa toiveita hyvin huomioon.

 

Vaikka kyse on naisten salista, niin meininki ja tunnelma salilla on todella hyvä ja aika nopeasti huomasinkin että täällä moikataan kaikkia ja kysellään fiiliksiä ja kuulumisia toisilta. Ryhmäliikuntatunneilla on hyvä tsemppi ja mieletön meno!


Mun mielestä ihanaa oli myös se kuinka hyvin esim korona-keväänäkin otettiin huomioon meidät asiakkaat ja Johanna ja Pietu kuvasivatkin meille kotijumppia ahkerasti ja salilta sai käydä porrastetusti lainaamassa tarvittavia välineitä jumppiin! Ihan mahtavaa!

 

Suosittelen erittäin lämpimästi Wellnex Gymiä just sulle!

received_266452814610111.jpeg

Sanna T.

"SALIN FIILIS, JOSSA NAISET TSEMPPAAVAT JA KANNUSTAVAT TOISIAAN, ON AINUTLAATUINEN!"

Wellnex Gymistä on tullut minulle tärkeä paikka, jossa saan arvokasta tukea oman hyvinvointini ja treenin tueksi. Wellnex Gymin ihanan rennon ja positiivisen ilmanpiirin ansiosta salille ja tunneille on aina helppo tulla – ihan omana itsenään ja juuri sen hetkisillä fiiliksillä!

 

Ohjaajien ja valmentajien ammattitaito on ensiluokkaista ja harvassa on ne paikat,

joissa henkilökunta kohtaa asiakkaat niin aidosti ja sydämellisesti kun täällä.


Minulle Wellnex Gymin pienryhmävalmennukset (Elämäntapamuutos ja Salitekniikka -ryhmät) ovat olleet merkittäviä. Niiden kautta on auennut paljon näkemystä siihen, kuinka liikunta voi olla iso voimavara, joka tuo hyvää energiaa ja tasapainoa elämään.

Olen usein ajautunut suorittavaan ajatusmalliin, jossa treeni on ollut vain yksi pakollinen, aikaani ja energiaani vievä asia tehtävälistalla, joka vaan kuuluu hoitaa pois alta.

 

Wellnex Gymillä tämä ajatus on muuttunut ja samaan aikaan kun sallivuus ja lempeys itseään kohtaan on lisääntynyt, on treenistä tullut säännöllisempää ja tehokkaampaa. Salin fiilis, jossa naiset tsemppaavat ja kannustavat toinen tosiaan, on ainutlaatuinen!

Jos kaipaat muutosta elämääsi liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa, niin voin sydämestäni suositella Wellnex Gymiä.

Tässä paikassa on jotain erityistä, you can feel it!

_M7A0894.jpg

Paula L

"SALILLE ON AINA ILO TULLA, JA SIELTÄ LÄHTEE HYMY KASVOILLA!"

"Aloitin Wellnex Gymillä marraskuussa 2019. Olin aiemmin tehnyt lihaskuntoharjoittelua kotona omilla painoilla. Kotona treenaamisessa oli monta hyvää puolta, mutta aloin kaipaamaan monipuolisempaa harjoittelua ja treenikavereita.

Sain kuulla Wellnex Gymin avanneen ovensa ja päätin lähteä kokeilemaan miltä kuntosaliharjoittelu tuntuisi. Pääsin treenikavereiden avustuksella heti hyvään alkuun. Johannalta sain myös monipuolisen treeniohjelman ja asiantuntevan opastuksen.

Wellnex Gym on tuntunut alusta asti kotoisalta ja mukavalta paikalta treenata. Se on juuri sopivan kokoinen ja laitteet on selkeästi sijoiteltu. Lisäksi salin ilmapiiri on lämmin ja ystävällinen, asiakaskunta koostuu kaiken ikäisistä naisista. Salille on aina ilo tulla ja sieltä lähtee sama hymy kasvoilla"

Soile A.

"WELLNEXILLÄ JOKAINEN HUOMIOIDAAN ENNENKAIKKEA YKSILÖNÄ,

JA JOKAINEN ON YHTÄ TÄRKEÄ LÄHTÖKOHDISTA RIIPPUMATTA! "

Liikunnasta voimaa

Olin ollut joskus aktiivinen hyötyliikkuja, kävin uimassa ja kaikki ruumiillinen työ on ollut aina mielekästä.

Kun elämässä tapahtuu suuria muutoksia niin voimavarat eivät vaan riitä ja on vaikea saada itsestään irti mitään.

Kuntosali tuli kuvioihin joskus 2016, mutta sekin hiipui hiljalleen, koska siitä puuttui se jokin.

Syksyllä 2019 olo oli tukala ja väsynyt. Paino oli hiipinyt hiljalleen reilusti ylöspäin ja tiesin, että nyt jos koska olisi asialle tehtävä jotain.

Elämäni kaipasi uutta sisältöä ja ryhtiliikettä.

Ja kuin tilauksesta salilla vaihtui omistaja.

Minulle ei ole itsestään selvyys hypätä uusiin kuvioihin ja tutustua uusiin ihmisiin vieraassa ympäristössä.

Jo ensimmäinen kohtaaminen sai tuntemaan, että hyvä tästä tulee.

Lämminhenkisyys ja ystävällisyys sekä rohkaisu Johannalta oli minulle avain uuteen huomiseen.

En ole koskaan pitänyt itseäni ryhmäliikunta ihmisenä.

Olin kuullut, että spinning on kamalaa ja sinne ei kehtaa mennä, jos ei jaksa polkea ryhmän mukana.

Rohkaisin mieleni ja kysyin Johannalta, että voinko tulla sinne todella huonolla kuntopohjalla?

Ja vastaushan oli, että  "mukaan vaan! Siellä jokainen tekee oman treenin polkee juuri niin kovaa tai hiljaa miltä itsestä tuntuu! "

Ja niin löysinkin pian itseni elämäni ensimmäiseltä spinning tunnilta ja kohta huomasin, että olin jäänyt koukkuun

niin spinnigiin, Coreen kuin muihinkin ryhmäliikuntatunteihin, kun vaan rohkeasti lähdin kokeilemaan.

Wellnex Gym on sali ympäristönä poikkeuksellisen viihtyisä, suorastaan kotoisa.

Wellnexillä huolehditaan, että tekeminen on tehokasta, monipuolista ja ennenkaikkea turvallista.

 Ammattitaitoinen ohjaus perusteluineen myös ryhmäliikunnassa liikkeitä tehdessä tuo motivaatiota tekemiseen.

Tunnit ovat monipuolisia ja niistä saa helposti koottua itselleen sopivan kokonaisuuden tehokasta tekemistä.

Liikkuminen hyvässä porukassa on mukavaa ja terapeuttista.

Treenaamisen lisäksi salilla muistutellaan myös kehonhuollosta ja sen tärkeydestä. Varauskalenterista löytyy tilaa ja mahdollisuuksia myös sille.

Wellnexillä jokainen huomioidaan ennenkaikkea yksilönä ja jokainen asiakas on yhtä tärkeä lähtökohdista huolimatta.

Ryhmähenki on myös tärkeä osa liikunnan riemua. Yhdessä tehdään toisiamme tsempaten ja huumoria unohtamatta.

Omalla matkallani tärkeintä on ollut hyvän olon saavuttaminen.

Painoa on lähtenyt ja lihakset ovat kehittyneet mukavasti siinä sivussa, kun on ammattitaitoinen ohjaus, hyvä porukka ja tekemisen meininki.

Positiiviset muutokset omassa kehossa ja lihakset jotka ovat löytyneet ja kehittyneet saavat nälän kasvamaan syödessä,

ja nyt ei puhuta ruuasta vaan siitä, että matka jatkuu itseään sopivasti haastaen ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Siitä olen varma, että tästä on tullut yksi tärkeä osa minun elämääni. Niin paljon on psyykkinen ja fyysinen elämänlaatuni kohentunut.

Toivon, että sinä joka luet tämän saat tästä itsellesi kipinän ja hyppäät rohkeasti porukkaan mukaan.

Wellnex Gym ottaa sinusta taatusti turvallisen kopin, niin otti minustakin.️

Lämmin Kiitos️ Wellnex !

Mia M.

"WELLNEXIN RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLA SAA PERSONAL TRAINING- TASOISTA OPETUSTA,

TÄLLÄISTÄ EN OLE MILLÄÄN SALILLA KOKENUT! "

Minun tarinani liikkumisen parissa alkoi kypsällä iällä, kun olin päässyt riittävän kauas kouluiän kokemuksista.

Olin käynyt salilla joitakin vuosia ja erilaisten salikokeilujen jälkeen palasin takaisin uudistuneelle salille, joka oli nyt Wellnex.

 

Pidän siitä, että sali on vain naisille, siellä on visuaalisesti   kaunista, mutta silti kodikkaan tuntuista.

Wellnexin ryhmäliikuntatunnit ovat vieneet treenaamisen aivan uudelle tasolle, harvoin enää pelkästään salilla tulee käytyä.

 

Haluan antaa Wellnexin ammattitaitoisesta ohjauksesta erityisen kiitoksen,

sillä näin "myöhäisheränneenä" liikkujana oikeita liikeratoja ja osumista oikeaan kohtaan ei ole helppo saada onnistumaan.

Mutta Wellnexin ryhmäliikuntatunneilla saa personal trainer-tasoista opetusta ja kädestä pitäen ohjausta monta kertaa viikossa.

Tällaista en ole millään salilla kokenut.

 

Ohjaus tuo turvallisuutta, motivoi haastamaan itseään lisää sekä saa sitoutumaan harjoitteluun,

ja mahtavaa nähdä kehossa niin nopeasti tapahtuvia muutoksia.

Erityisesti lämmittää se, että ohjaajat haluavat tutustua meihin henkilökohtaisesti

ja ottavat huomioon erityisiä tarpeita ryhmäliikuntatunneilla.

Salilla voi olla oma itsensä ja saa olla myös rauhassa niin halutessaan.

 

Wellnexillä ystävälliset ja ihanat ohjaajat luovat tuttavallisen ja mukavan tunnelman,

kivan kannustavan meiningin ja huumoriakin on mukana just sopivasti.

Meillä on usein niin hauskaa tunneilla ja kotiin viemiseksi lähtee hyvä mieli mukaan. 

bottom of page